+359 87 9 816 111
+359 87 9 209 550

office@asecurity.eu
Начало / За нас

За нас

А Security е компания, чийто екип има богат, практически опит в сферата на сигурността и охраната.
Компанията осъществява комплексна и качествена охрана на редица свои обекти на територията на цялата страна.
Работим с добре обучени и професионално подготвени охранителни екипи, които могат да реагират адекватно във всяка ситуация. На нас можете да се доверите за охраната на различни Ваши обекти, както и да ни поверите личната си сигурност. Ние ще ви гарантираме спокойствие и комфорт.
Дългосрочна цел на A Security e развитие, разрастване и увеличаване на предлаганите услуги, заедно с подобряване на тяхното качество.


Служители

Служителите на А Security са прецизно избирани спрямо изискванията на Закона за частната охранителна дейност и са с чисто съдебно минало. Всички охранителни екипи преминават задължително периодично през различни форми на подготовка и обучение за работа при различни ситуации. В това число тестове за теоретическа и физическа подготовка, психологическа пригодност, самообладание и самоконтрол, адекватни реакции при екстремни и извънредни ситуации. Служителите ни са запознати добре с редица бойни изкуства, което е задължително при извършването на физическа охрана.

Фирмата организира и специализирана стрелкова и тактическа подготовка от квалифицирани инструктори за своя персонал.
А Security има собствено звено за информация и анализ, както и изграден собствен отдел „Корпоративна сигурност“, за да предлага оптимални решения за охрана на своите клиенти.
Нашите екипи имат готовност за оказване на първа помощ, добър синхрон за работа с органите на реда, като по този начин се гарантира максимална сигурност и безопастност за клиентите ни.
Компанията ни може да Ви предложи адекватни мерки и планове, съобразно потребностите Ви.
А Security осигурява тактически действия на охранителните екипи по време на охраната на обекта. Представят се и ежедневни отчети, доклади за дейността на охранителния екип и винаги сме отворени за предложения свързани с подобряването на работата. При необходимост се предлага засилване на физическата охрана.
Униформеното облекло и отличителни знаци на служителите ни са елегантни и съобразени с изискванията на закона за частната охранителна дейност.


Сертификати

А Security притежава лиценз за извършване на частна охранителна дейност № 1760 от 28.02.12 г., по чл. 4 от Закона за частната охранителна дейност с лиценз за цялата страна.
Дружеството притежава следните сертификати:

  • ISO 9001 : 2008
  • ISO 14001 : 2004
  • ISO 18001 : 2007
iso-asec-1-small licenz-small
Сигурността е привилегия на всеки гражданин и бизнес и ако вие търсите професионалисти, за нас ще бъде удоволствие да работим заедно. Клиентите са най-важният ни капитал. Държим да постигаме пълна удовлетвореност от предоставените услуги. Ако се нуждаете от лична охрана или охрана на обект, свържете се с нас.

Препоръки

A Security има удостоверение за добро изпълнение на своите задължения от редица компании. Доволни наши клиенти са големи хотели, обекти за производство на електроенергия, обекти - нужни за комунални услуги, редица офис сгради и складове.