+359 87 9 816 111
+359 87 9 209 550

office@asecurity.eu
Начало / Услуги / Лична и ВИП охрана

ЛИЧНА и ВИП ОХРАНА

А Security предлага 24-часова въоръжена и невъоръжена физическа охрана на територията на цялата страна. Охраната се осъществява от висококвалифицирани служители, умеещи да предвиждат и анализират възможни заплахи и опасности. Именно така нашите служите успяват да предприемат адекватни превантивни мерки и тактически действия за тяхното предотвратяване.

Нашата основна цел е да подпомагаме бизнес развитието на нашите клиенти, чрез осигуряването на сигурност и спокойствие в ежедневието им.

А Security е сред лидерите в областта на защитата на личността. Наши клиенти могат да са държавни служители, политици, знаменитости, индустриалци, заможни хора, духовни водачи и ВИП персони. Всички те понякога са изложени на личен риск поради най-различни причини. За да се избегнат застрашаващите ги опасности, е важно да се защитят както физически лицата, така и да се обезопаси средата, в която те живеят и работят. A Security осигурява решения за всичките тези проблеми.

Ние знаем как да не нарушаваме личния комфорт и среда на живот на нашите клиенти. Разполагаме с екипи от професионалисти, които да изпълняват ефективно задълженията си.